24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Zápal přípravy do školy

09.08.2015
Lifewithn www.lifewithnatali.blogspot.com 35 lidí má autora v oblíbených
Jsem 14 letá holka, která miluje kosmetiku módu a všechno kolem ní.Moc ráda píšu pro blogerky. Když se tak dívám na články které tu jsou, tak si říkám proč vybrali právě mě?! Protože mě tohle moc baví a natáčím i videa. S blogem právě začínám, ale mám zkušenosti už s 1 blogem.Myslím, že se mi dařilo.Proto abych psala jsem nepotřebovala sledovanost, prostě mě to bavilo a proto chci pro vás psát. Můj yt kanál je Lifewithn ( https://www.youtube.com/channel/UC8IONEGHVUOxlQyDKFNGG_w)

Taky vás na začátku roku chytne zápal na ozdobování sešitů, tužek, pouzder atd. Ano, mě taky. A proto vám přináším tenhle článek co potřebujete na zdobení, ukládání těch krásných sešitů a taky třeba jak vybrat diář na úkoly , které určitě všichni děláme doma :)

Ahoj všichni :) Co si budeme povídat. Máme tady srpen a tím je polovina prázdnin v čudu. Super.... Já nevím jak vy, ale mě už v srpnu chytne zápal na ozdobení všeho do školy. No a vždycky sjíždím ty DIY na youtube jak to dělají ostatní holky atd. No , ale video o tom co se vám nejvíce hodí nebo jak ušetřit nikdo neudělá. Já se zítra vydávám do Kik na nákupy. :) Tady máte shrnutí věcí, které vám budou pěkně zdobit sešítky .)

-Rozhodně si pořiďte ozdobné pásky. Spousta jich je na stránce Aliexpress.com třeba i za 1 dolar (25 kč) a méně. :) Já jich tam mám asi 8 vybraných takže pokud v Kik nic nebude objednávám :)
-Další oblíbenou věcí jsou ozdobné papíry. Podle mě je dost zbytečné za ně dávat 300 kč v tchibo. Jednoduše napište na google scrapbooking paper, scrapbook paper tumblr a nebo si prostě vytvořte svůj model ve wordu :) Je to čistě na vás, ale pokud rádi utrácíte peníze místo toho aby jste na počítači dělaly i zajímavé věci, prosím. :D
-U všech amerických youtuberek vidím takové černé nálepky na sešity, které se popíší názvem předmětu (Nevím jak se jim říká :D ). Tyhle super lepítka seženete na Aliexpressu 36ks asi za 15--20 kč :)
-Tenhle rok chci taky vyzkoušet tohle: Z papíru si vyříznu nějaký vzor, na sešit nalepím bílý papír a pak na něj jednoduše vzor přebarvím temperovými barvami. :) Dobrý nápad ne ?
-Minulý rok jsem taky dělala to, že jsem si vzala asi 5 rtěnek a bílý papír a jednoduše střídala rtěnky a pusinkovala papír :) Bylo to fakt krásné a hodně lidem se to líbilo a chválili :)

Co se týče diáře na zápisky ( úkoly) vyberte si denní. Ať máte na 1 den jednu stránku. Je to mnohem lepší, než když máte 3 dny na jednom listě :D. Mám to osvědčeno. Taky si vyberte diář s nějakým pěkným obalem, bude vám dělat radost ho vytahovat :)

To by bylo pro tenhle článek vše :) Doufám, že se vám líbil a těšte se na další.

Ahoj :)

Komentáře

Dominika Frulová 17.08.2015 8:38

Jů nový článek. Ty máš fakt vkus Ty rtěnky určitě vyzkouším A můžu se zeptat odkud máš ty brýle na fotce Strašně ti sluší , si snad jediná

Lifewithn 17.08.2015 8:43

Ahoj. .) Moc děkuju Taky jsem ráda, že článek vyšel a už mám napsané další 2, takže až se schválí najdeš je tu . Jsem ráda, že se ti tipy líbí. Vím, že to není nic moc originálního, ale je dobře , že jsem tě inspirovala . Brýle jsem koupila na Aliexpress. Mají zrcadlové skla. Tady máš odkaz http://www.aliexpress.com/item/Fashion-multicolour-2015-mercury-Mirror-glasses-men-sunglasses-women-male-female-coating-sunglass-gold-round-YJ12/32302882820.html

VáclavS 30.03.2018 4:37

Dobrý den vážená slečno, když vyšel tento Váš článek bylo Vám asi 14 let, a protože to je dnes čtyři roky, mělo by Vám být už osmnáct let. Jste tedy dospělá a i Vás v dospělosti potká něco, s čím si možná nebudete vědět rady a přitom to bude něco čemu byste ráda porozuměla. Ale ve Vašem okolí nebude nikdo, kdo by Vám k tomu dokázal pomoci. Měla byste proto i nadále publikovat zde na internetu, protože zde vás může sledovat mnoho lidí a přesně v duchu staré lidové moudrosti podle níž víc hlav víc ví, je pak téměř jisté, že když se svým problémem svěříte právě zde, tak se najde někdo kdo Vám bude schopný odpovědět, nebo aspoň říct kde byste mohla tu odpověď nejspíš najít. Protože internet je už dnes v moderní lidské společnosti především obrovský zdrojem informací, díky čemuž je možné zde snadno najít odpověď téměř na každou otázku. A v tom by Vám mohl být užitečný i můj web, který najdete na adrese:http://poznamkyv.sweb.cz, ale dejte si prosím pozor na to ať máte na začátku http a ne https. S tím s to totiž nefunguje. Doufám, že se Vám můj web bude líbit a že se tedy budete na něj po čase ráda vracet. To je vše, hezký den a požehnané Velikonoce strávené v Boží blízkosti. S úctou Váš Václav Strach.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Lifewithn

Jsem 14 letá holka, která miluje kosmetiku módu a všechno kolem ní.Moc ráda píšu
pro blogerky. Když se tak dívám na články které tu jsou, tak si říkám proč vybrali právě mě?! Protože mě tohle moc baví a natáčím i videa. S blogem právě začínám, ale mám zkušenosti už s 1 blogem.Myslím, že se mi dařilo.Proto abych psala jsem nepotřebovala sledovanost, prostě mě to bavilo a proto chci pro vás psát. Můj yt kanál je Lifewithn ( https://www.youtube.com/channel/UC8IONEGHVUOxlQyDKFNGG_w)

Zobrazit galerii fotek
35 lidí má autora v oblíbených

Czech Social Awards 2019

Czech Social Awards 2018

Global Social Awards

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.