24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak nosit bomber jacket

17.10.2016
Jak nosit... s Terkou www.tessitup.cz/ 1 lidí má autora v oblíbených
Nevíte, jak zakomponovat do outfitu určitý fashion kousek? Blogerka Terka poradí, jak na to! :)

Bomber jacket podle mého názoru vlastní určitě polovina slečen, a tak jsem nemohla nadále zůstávat pozadu a od září jsem jeho vlastníkem i já. V obchodech je teď vídáme na každém rohu a to ve všech možných barevných variantách. U mě zvítězil tento klasický khaki a to hlavně díky jeho vnitřní "ovečce".

Důvodů, díky kterým jsem si dlouho nebyla jistá jeho koupí, bylo hned několik. Zaprvé, je poměrně krátký, takže všechny dlouhé svetry a košile musí jít mimo hru. Druhý důvod je ten, že je přirozeně nafouklý, a tak opticky přifoukne i osobu, která si ho oblékne. A poslední mínus je, že jsem pořád zmrzlá a většina z nich by mě z toho nezachránila.
Ale přesto jsem po nich vždy koukala, a když jsem uviděla tento zateplený, nemohla jsem ho tam nechat a řekla jsem si, že ho nějak zkombinovat zvládnu.Důležité pravidlo, co se týče bomberů a obecně širokých vršků je kombinovat je vždy s úzkým spodkem. A právě tohoto pravidla jsem se držela, a díky tomu tu pro vás mám 2 možné outfity.

První outfit spojuje 2 zdánlivě odlišné skupiny. Elegantní, v podobě černých semišových bot na podpatku společně s černými silonkami. A takovou street stylovou, do které patří právě zmíněný bomber a s ním džínová mini sukně z H&M. Když se všechny tyto kousky poskládají, vznikne neokoukaný look, který ještě podtrhává tmavá rtěnka, což je v podzimním líčení takový "must have".
Druhý je už laděný zcela na sportovní vlnu a tyto základní kousky najde v šatníku většina z nás. Já zvolila bílé tenisky od adidasu spolu s černými legíny. Určitě nic nezkazíte ani kombinací s černými skinny džíny, možná spíše naopak. Já bych se zpětně přiklonila více k právě k nim. Abych outfit něčím ozvláštnila, přidala jsem khaki kšiltovku z H&M, která mi přijde oproti kloboukům, které vídáme na každém kroku, jako příjemná změna.
Co myslíte? Máte taky nějakou oblíbenou kombinaci bomberů?
Určitě dejte vědět v komentářích!
Já se na vás těším opět u listopadového jak nosit...

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Jak nosit... s Terkou

Nevíte, jak zakomponovat do outfitu určitý fashion kousek? Blogerka Terka poradí, jak na to!

1 lidí má autora v oblíbených

Czech Social Awards 2018

Global Social Awards

Czech Social Awards 2019

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.