24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Dyzajn Market jaro 2015

29.03.2015
Love Fashion www.love-fashion.cz 16 lidí má autora v oblíbených
Blog provšechny kteří se chtějí odreagovat od všednách starostí, milují módu, kosmetiku a dobré jídlo:)

Dyzajn Market očima Týmu Love Fashion

Asi vás dnes trošku zasypeme fotkama :)

Byl krásný víkend, slunná sobota a zmrzlá neděle. A my se po oba dva dny objevili dokonce v plném počtu na Dyzajn Marketu. Člověk si to párkrát projde a zjistí, že se dají opravdu najít poklady. Osobně jsem si terén zmapovala několikrát a pokaždé přišla na něco jiného a nového co mě začalo bavit.

Upřímně asi peklo pro všechny diabetiky a dietáře byly stánky s dortíkama. Oooooo Bože, že jich tam bylo. U každého jsem se zastavila a něco si dala... Hmmm fakt velký díky organizátoři, jste nám připravili fakt lahůdku :))) Nekecám. Makronky, dortíčky pečené i nepečené. Raw i parádně tučné. Jako slast, ale peklo, jelikož za dva dny tam toho sníte více než opravdu potřebujete...kor na jaře :))) Chválím zejména kaštanové makronky, čoko cheesecake a brownies.

Ale protože jsme více fashion, tak vám nasypu pár fotek a jména s odkazem kde to půjde. Šikovných lidí se tam dá opravdu najít hodně :)

Jako první mě zaujalo toto. Aktuálně doufám, že dostanete správné informace, ale podle toho co si pamatuji... Tyto kabelky, peněženky atd vyrábí bulharský návrhář. Originalita nemusí nutně pocházet jen z našich luhů a hájů. Moc se mi líbí ten nápad recyklace. Všechno je starý papír, noviny, dopisy... Něco, co kdysi mělo příběh a význam dostalo naprosto nečekanou podobu a dnes se tím můžete "zkrášlit" v podobě doplňku. 







LUBOR BAUM

Absolutně nadčasý šperk, elegance, punc originality.

Asi tak bych charakterizovala šperky od Lubora Bauma. Je stálým účastníkem každého marketu. Osobně jsme se zamilovaly do naušnic... Schválně, které to asi jsou? :)))







Pro mě tak trochu nová značka KRISPOL.

Chlapci jsou již od pohledu elegáni, kteří si zakládají hlavně na módě pro pány, též elegány. Najdete u nich hlavně klasické motýlky, ale mě...mě zaujaly šle. Kvalitní, veselé, unisex.. Jsou naprosto super. Chlapci go go go a víc takových fešáků v ulicích :)



ZASPAS jsou kabelky, tašky, brašny, psaníčka, peněženky z něčeho, co byste asi nečekali. Tvůrci této značky obchází vrakoviště a hledají hádejte co? :))) Ještě nevíte? Bezpečnostní pásy do auta. Super nápad, super zpracování. Pásy jsou propletené, prošité, drží. Většina kabelek je černých, ale občas najdete i hnědé, béžové, šedé, modré a vyjímečně červené. Tipnete si z jakého auta jsou pak ty červené pásy? :)))







PUNKTURA je takový zvláštní obchůdek pro milovníky naprosto netradičních pokladů. Věřím, že do budoucna o něm něco více napíšeme. Už léta letoucí se zabývá obchod recyklací a přetváří již existující vintage kousky na kusy dnešní. K džínové bundě našijí třeba krajku, kus odpářou a došijí vlastní část. oplní o autorský potisk. Pecka punk dnešní doby. No a jak můžete vidět, tisknou vlastní trička. Manžel má Tatrovku a nedá na ní dopustit a sklízí s ní úspěchy :)



Vítejte v barevném světě kabelek, batůžků, peněženek, portmonek a psaníček od MUMRAY. Lucka je moje oblíbenkyně a nechápu, že jsem tak dlouho mohla žít bez jejího Egg batůžku. Je naprosto geniální. Vejde se do něj vše potřebné a nepotřebné a na cestování a běhání s kočárkem po Praze je to naprosto super ideální kousek, který vypadá dražší než ve skutečnosti je. Osobně miluju ty veselé barevné kombinace, které Lucka vytváří, ale najdete u ní i kombinace tmavé, jak by asi většina z vás řekla na "každý den" :)









VUCHU je značka šperků a pokud jste někde viděli tyhle náhrdelníky, tak Míša s nima začala před několika lety a od té doby jich pár vlastním. Fakt super... :))) Pořád přidává barevné kombinace a o něco jiné modely, takže ani po těch letech je to jedna z mála bižu, která mě nenudí a vždycky se jdu podívat a vždycky si vyberu :) Míša má taky nějakou dobu pár omezených kousků oblečení. Vždy s autorským potiskem, móda casual stylu, velmi nosivá a nositelná. Vždy s prvkem, který na klasickém oblečení nečekáte a z jinak nudného kousku udělá "model".





SMALLS.CZ jsou takovou rodinkou a defakto českýma průkopníkama v oblasti barevných funky spodek. Pánské i dámské, veselé, vždy v barvičkách, ale hlavně opravdu super pohodlné. Určitě jste zaznamenali, že jsem o nich už psala. Když byl manžel na odběru kostní dřeně, chudák nemohl mít žádné spodní prádlo, jelikož v místě odběru (pánev), kde má být klasická guma od pánských spodek, měl obrovskou jizvu. Absolutní nepohodlí mě tedy dovedlo k těmto mlaďasům odněkud tam zespoda směrem (teď to určitě řeknu špatně) Vysočina? :))) No v každém případě manžel mě donutil, aŤ spodky pořídím i já. No v sobotu na Dyzajnu jsem pořídila a hned v nedělu (jak by řekli oni):))), už jsem měla patery další a nadšeně i košilku. Takže pokud hledáte pánskou, nebo dámskou variantu spoďárů, tak vám je můžu opravdu doporučit.





Na jarním Dyzajn Marketu bylo na 180 účastníků. Omlouvám se, ale příště vám ukážeme další, všichni se do článku nevešli a to bych mohla psát do alelujaaaaa :)))




A co vy a Dyzajn Market? Kdo byl? Kdo co ulovil? Pochlubte se naši drazí, podpořme šikovné tvůrce a přidejte se na další Dyzajn Market.

Mějte se nádherně,
Tým, Love Fashion

WWW.LOVE-FASHION.CZ




 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Love Fashion

Blog provšechny kteří se chtějí odreagovat od všednách starostí, milují módu, kosmetiku a dobré jídlo

16 lidí má autora v oblíbených

Czech Social Awards 2019

Czech Social Awards 2018

Global Social Awards

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.