24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Třpytivé rty? Vyzkoušejte návody podle beauty blogerek

07.04.2017
danielakrem 1 lidí má autora v oblíbených
Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.

Již několik sezón se drží na výsluní matné rtěnky. Letošní jaro přináší naopak trend hodně výrazných třpytivých rtů, lesklé pleti a matných očních stínů. Tento výrazný ikonických look se skvěle hodí na každou párty. Velkou výhodou tohoto líčení je v jeho jednoduchosti a doplnit ho stačí pouze klasickou gelovou linkou, nebo nahým líčením. Inspiraci hledejte u zahraničních i českých beauty youtuberek.

Jak na to?
Youtuberka Amy na svém kanále Amys Beauty Box zveřejnila podrobný návod, kde vám ukáže krok po kroku, že vytvořit třpytivé rty není vůbec složité. Toto líčení je opravdu jednoduché, ale zároveň efektní a nepřehlédnutelné. Na závěr také uvidíte jak krásně může vypadat v kombinaci se třpytivými nehty ve stejném odstínu. Navíc všemožné tóny růžového zlata jsou nyní populární a vypadají něžně nejen na oblečení a doplňcích, ale právě i na líčení.


Výrazné třpytivé rty budou skvelě vypadat také v červeném odstínu. Nikkie z youtube kanálu Nikkie Tuttorials je milovnice highlighterů a třpytek všeho druhu, takže v jejím případě je jasné, že návod na toto líčení se u ní musel objevit za každou cenu. Nikkie zvolila celý look velmi ikonický a k výrazným rtům se nebála dát také důraz na oči. Ty jsou stínované technikou cut crease, která opticky oči zvětšuje a vytváří kočičí pohled. Pokud je na vás její líčení příliš extravagantní vynechejte oční stíny a oči orámujte klasickou černou gelovou linkou. Nebojte se ale popustit uzdu fantazii a vyzkoušet návod přesně podle Nikkie.


Z českých blogerek tento trend miluje Any z Not So Funny Anny. Pro Aničku jsou typické světle růžové vlasy a holografické doplňky a nehty. Není tedy divu, že třpytivé rty sladila s odstínem svých vlasů. Její návod je navíc super jednoduchý a rychlý. Tohle líčení může být skvělou variantou, když nestíháte, ale chcete mít něco výrazného a zajímavého. A jestli máte netypickou barvu vlasů jako Any, slaďte je s odstínem rtěnky a třpytek a jednoduše buďte za hvězdu!


Velmi nositelnou variantu s lehkým třpytem nosí beauty youtuberka Terka z Terry Makeup Tuttorials. Navíc zde potvrzuje pravidlo, že k jednomu výraznému prvku při líčení stačí zbytek nechat jednoduchý. Tohle líčení je splynutí klasického líčení hollywoodských hvězd z 50. let minulého století a moderního trendu. Spojením těchto dvou prvků vytvoříte kontrast, který zaujme a vypadá prostě božsky.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

danielakrem

Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.

1 lidí má autora v oblíbených

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.