24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Maria Friedlová

DIY vychytávky na školní sešity

08.09.2017

První školní týden je za námi a prázdniny jsou už definitivně pryč. Škola nemusí být ale tak nudná a šedivá, jak se zpočátku po bezstarostných dvou měsících jeví. Na všem se snažím hledat něco pozitivního! Proto vám dnes přináším pár tipů, jak si pohrát se školními sešity a do lavic přinést trochu zábavy!

Celý článek

Back to school | Zaostřeno na šatník

30.08.2017

S posledními letními paprsky přichází konec srpna a začátek nového školního roku. Každý ráno řešíme dilema, jak se do školy co nejlépe a zároveň co nejpohodlněji obléci. S malou pomocí českých i zahraničních blogerek tento problém již nebude po ránu takovou překážkou. A jak na to?

Celý článek

Letní oslavy | Food inspiration

15.06.2017

Léto je ideálním ročním obdobím na všelijaké oslavy. Můžete připravit velkolepou narozeninovou party venku na zahradě, nebo před domem nachystat pohodové posezení pro kamarádky. Když se následně v noci trochu ochladí, vytáhnou se deky nebo teplejší svetříky ze skříně a oslavy mohou pokračovat! A jaké dobrůtky na ně připravit?

Celý článek

Jak mít ideální postavu do plavek?

31.05.2017

Léto u některých žen vyvolává stres z toho, že nemají dokonalou postavu. Přesněji řečeno, postavu do plavek. Většina mladých lidí je přesvědčena, že plavky na sebe může bez ostychu vzít pouze dotyčná, jež má perfektně ploché bříško, thigh gap a kulatý zadeček. Omyl. Pokud chcete mít postavu do plavek, není nic jednoduššího, než si ty plavky obléknout!

Celý článek

Outfit na festival? | Fashion inspirace

19.05.2017

S blížícím se létem se krátí i čas čekání na letní festivaly a jiné outdoorové akce. Za necelý měsíc vypukne například u nás Votvírák, o prázdninách se můžete těšit na České hrady a spoustu dalšího. A jak se na takový fesťák oblíknout?

Celý článek

K maturitě jinak? | Fashion inspirace

11.05.2017

Říká se, že krátkými černými šaty se nic nezkazí. Hodí se ke všemu, na jakoukoli akci a sluší téměř všem. Pokud se ale nechcete ztratit v davu, mám pro Vás pár inspirací, jak jít k maturitě trochu jinak a přitom pořád stylově a formálně.

Celý článek

Maturita za dveřmi - Jak se na ni pořádně připravit?

04.05.2017

Zkouška dospělosti někomu začne za dva týdny, někdo si svaťák ještě o týden prodlouží. Někteří studenti začínají být pekelně nervózní, někdo spoléhá na to, že u losování bude mít šťastnou ruku. Ale jak se říká, štěstí přeje připraveným. Jak se tedy na maturitu připravit co nejlépe?

Celý článek

Jednu noc čarodějnicí? | Makeup tutorialy

26.04.2017

Pálení čarodějnic nebo také Filipojakubská noc probíhá z 30. dubna na prvního května. Prvního máje se slaví též den zamilovaných a nebo Svátek práce. O tom ale dnešní příspěvek není. Dnes se zaměříme na to, jak se pomocí makeupu proměnit v čarodějnici. Inspirací nám budou jak české, tak zahraniční blogerky. A jak se jim povedla jejich transformace?

Celý článek

Jak si připravit lehkou jarní snídani?

20.04.2017

Čím více dnů se nám krátí do léta, tím se snažíme přicházet na účinnější způsoby, jak své vysněné postavě do plavek být zase o krok blíže. Snídaně, jak je známo, je základem dne. Jak tedy začít den pořádně a přitom se přibližovat své ideální váze?

Celý článek

Svěžest a jednoduchost | Jarní líčení podle blogerek

14.04.2017

Pokud jde o jarní líčení, většinou bývá jednodušší, nevýrazné a svěží. Nikomu se moc nechce nanášet vrstvy makeupu, které sluneční paprsky často po delším procházení se venku ,,smáznou". I blogerky se na jaře zkrášlují skromněji, než je tomu po zbytek roku. A jak vypadají jejich finálové looky?

Celý článek

Vzhůru a vesele do Velikonoc!

11.04.2017

Nejznámější jarní svátek je tady! Spusta vajíček, zajíčků a všude samé pestré barvy. I takto by se daly charakterizovat Velikonoce. Už víte, jak si ozdobíte pokoj, jak obarvíte vajíčka a jaké líčení zvolíte do slunečného dne? Co se nechat trochu inspirovat?

Celý článek

Jarní dávka blogerské inspirace

06.04.2017

Konečně nadešla doba, kdy se zimní kabáty opět nacházejí na dnech šatních skříní. Ven se naopak dostaly jarní bundičky, tenisky a šaty. Krásného počasí využily i některé české blogerky. Jak jaro přivítaly ony?

Celý článek

Petra LovelyHair zpět na scéně?

23.03.2017

Petra Vančurová, na YouTube a mezi blogerkami známá jako Petra LovelyHair, se po třech měsících pauzy opět objevila na YouTube scéně. Jak reagují fanoušci?

Celý článek

Jak na lepší rána?

09.03.2017

První část dne bývá většinou i tou nejhektičtější. Otravný budík na náladě také moc nepřidá, stejně tak kapky deště bubnující na okenní tabule. Existují ale maličkosti, jež rána dokážou udělat mnohem snesitelnější. A jak si vstávání zpříjemňují některé blogerky?

Celý článek

Jarní a letní trendy 2017

07.03.2017

S příchodem března se začíná počasí umoudřovat – teploty stoupají, sluneční paprsky sílí na intenzitě a s jarním úklidem přichází i jarní předělávka šatníku. Jaké jarní kousky letos určitě nenechat na dně skříně?

Celý článek

Hygge, kouzlo šťastného života

22.02.2017

Není to tak dávno, co jsem poprvé narazila na fenomén zvaný Hygge. Přeložit do češtiny bychom mohli toto slovo jako pohodu, klid nebo radost. Hygge představuje příjemné okamžiky strávené na gauči s hrnkem teplého čaje nebo pokojné sledování kapek deště, které dopadají na skleněnou tabuli skla. A přesně v takových činnostech vynikají Dánové, kteří nás s tímto pojmem seznamují.

Celý článek

Tipy, jak si pořádně vychutnat ,,me time"

16.02.2017

​Žijeme v uspěchaném světě, kde díky globalizaci máme téměř vše na dosah ruky. Procestovat svět nikdy nebylo jednodušší, máme spoustu koníčků, mnoho přátel a délka života se neustále prodlužuje. Máme tolik povinností, že zapomínáme na to nejdůležitější, co máme - sebe.

Celý článek

Domácí pleťové masky pro suchou pleť

13.02.2017

O pleť je potřeba neustále se starat. Pokud patříte vy k těm šťastným, kterým stačí obličej dvakrát denně vyčistit micelární vodou, máte vyhráno. Nám, kterým byla nadělena suchá nebo naopak pleť mastná, ji musíme dopřávat i péči navíc. Obzvláště teď v zimě, kdy dostává od mrazíků pořádně zabrat.

Celý článek

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

Zobrazit galerii fotek
0 lidí má autora v oblíbených

Zvol si téma, které tě zajímá

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Czech Social Awards 2019

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.