24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

K maturitě jinak? | Fashion inspirace

11.05.2017
Maria Friedlová www.theworldbymaria.cz 0 lidí má autora v oblíbených
Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

Říká se, že krátkými černými šaty se nic nezkazí. Hodí se ke všemu, na jakoukoli akci a sluší téměř všem. Pokud se ale nechcete ztratit v davu, mám pro Vás pár inspirací, jak jít k maturitě trochu jinak a přitom pořád stylově a formálně.

PRŮSTŘIHOVÉ DETAILY
Nebojte se ukázat trochu kůže! Žijeme v 21. století a pokud to s odhalováním nepřeženete, působí takový průstřih na zádech velmi zajímavě a elegantně. Šaty celou situaci příjemně oživí, Vás ozvláštní a nebude třeba ani moc doplňků. Jen si dejte pozor, abyste se v šatech moc nevystavovali slunci, takové proužkované opálení může vypadat lehce komicky.
V KVĚTNU JEDINĚ KVĚTINY
A pokud právě Vy jste fanouškem černých šatů, můžete je oživit nášivkami, které jsou letos mimořádně trendy. Jestli si dostatečně věříte, nášivky si klidně přišijte na šaty sami, nebo se poohlédněte po hotové variantě v obchodě. A nemusí to být nutně černé šaty, hezky budou vypadat nášivky i na barevných kouscích. 
A pokud nášivky nemáte v lásce, nechte květiny jednoduše na textílii. 
ROZTOMILÁ MAŠLE
Mašle je forma jemného, ženského zdobení, kterým rozhodně nešlápnete vedle. Ať už zvolíte černo-bílou variantu nebo béžové šaty s krajkou, budete vypadat elegantně a zajímavě. Pokud ale nemáte v oblibě mašle, zkuste jako ovzláštňující prvek zvolit volánky. Mají úplně stejný efekt.
HLAVNí JE CÍTIT SE POHODLNĚ!
Ať už si v den zkoušky dospělosti oblečete cokoli, nezapomínejte na to, že hlavní je cítit se pohodlně. Když budete nervózní, určitě Vám nepomůže to, že si chvíli co chvíli upravujete lem šatů nebo halenky, protože se bojíte, aby Vám něco nečouhalo, nevylezlo... Pokud tedy preferujete černé, jednoduché šaty bez ničeho, s chutí do nich!

Zdroj fota: pinterest.com

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

Zobrazit galerii fotek
0 lidí má autora v oblíbených

Global Social Awards

Czech Social Awards 2019

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.